Joomla 3.1 Template by iPage Coupon

 

   INFO
 0600-440-425

CELODNEVNI IZLET LADJICOM TATJANA SA OBILASKOM BAČKOG MONOŠTORA

Panoramska plovidba ladjicom TATJANA. Veliki bački (KIŠOV) kanal nalazi se u centralnom delu specijalnog rezervata prirode „Gornje podunavlje“i njegov gornji tok povezuje Sombor sa naseljenim mestima Bački Moništor i Bezdan i čini jedinstveno stanište retkih zaštićenih vrsta ptica i vodenih biljaka (beli lokvanj, orao belorepan, crna roda...)
Izuzetan akcenat prilikom plovidbe dat je na bezbednost (prsluci za spasavanje kao i član posade koji je isključivo zadužen za bezbednost)

130.JPGcica2.jpgDSC01474.JPGekskuryija 010.jpgekskuryija 021.jpgSlika0208.jpgTan2013-9-8_12472197_10II.jpg

PROGRAM  IZLETA:


Ppolazak sa Somborskog kupališta ŠTRAND vreme u dogovoru sa gostima.
Tokom plovidbe koja traje u jednom smeru oko 1h i 30 min. Upoznavanje sa istorijatom, značajem, apsurdima, florom i faunom u i uz VBK. Tokom plovidbe goste zabavljamo muzikom sa razglasa a po želji i „živom“ muzikom.
Po dolasku u B.Monoštor ukrcavamo se u kočije (eko taxi) i istima obilazimo medarsko domaćinstvo PERIŠKIĆ, etno kuću „Mali Bodrog“, lokalnu crkvu. Na svim navedenim mestima prigodna edukacija i degustacija pčelinjih proizvoda, domaćih sokova i rakije. Upoznavanje sa istorijatom i zanimljivostima destinacija koje obilazimo. Ručak na KOBINOJ čardi (meni po želji gostiju uz predhodni dogovor) u autentičnom ambijentu na samoj obali VBK. Polazak za Sombor u dogovoru sa gostima. Tokom plovidbe u povratku zabava uz prigodnu muziku sa razglasa ili (po želji) „živu“ muziku. Dolazak na Somborski ŠTRAND .

Cena izleta 1.900,oo dinara po osobi (na bazi 20 gostiju)


PROVEDITE NEZABORAVNE TRENUTKE SA LADJICOM „TATJANA“
                                             D O B R O    D O Š L I

Sombor,17.02 .2016.g                                                  LADJICA „TATJANA“SOMBOR      
                                                                                     0600 440425  www.ladjicatatjana.in.rs