Joomla 3.1 Template by iPage Coupon

 

   INFO
 0600-440-425

Plovidba gornjim tokom Velikog bačkog kanala

Plovidba Velikim bačkim kanalom pogotovo njegovim gornjim tokom od Sombora do Bačkog Monoštora ili Bezdana nudi Vam vrhunski dožljivaj i uživanje u predivnoj netaknutoj prirodi. Pruža vam se prilika da se upoznate sa istorijatom, značajem i apsurdima ovog jedinstvenog eko sistema smeštenog u centralni deo specijalnog rezervata prirode Gornje podunavlje. 

Ladjica TATJANA kapaciteta 20 odraslih osoba ili 25-toro dece izuzetno je bezbedna i konstruisana je upravo za panoramsko razgledanje prirodnih bogatstava i lepota koje nudi Velikoi bački kanal. Ladjica TATJANA je odličan izbor za organizovanje jednodnevnih izleta i ekskurzija za školsku decu kao i za jednočasovne ili celodnevne izlete za sve prilike i generacije. Celodnevne izlete organizujemo plovidbnom do Backog Monoštora koja traje oko 1h i 40 min. u jednom pravcu.Tokom plovidbe pored muzike sa razglasa na raspolaganju Vam je i živa muzika, hladno piće i predivni ambijent.

U Bačkom Monoštoru vežemo se kod Oaze mira kod lepog Tome. Tomina oaza nudi nam izuzetan ambijent, mogućnost kupanja na uredjenom molu, rekreacije (sto za stoni tenis) ili uživanje u gastronomskim čarolijama i specijalitetima od ribe uz naravno neizostavni čuveni monoštorski riblji paprikaš.

 Po želji u saradnji sa UG Podunav iz Backog Monoštora organizujemo i obilazak sela monoštorskim eko taksijem (kočije) i posetu etno kući, pčelarskom domaćinstvu i radionicama starih zanata.

Na ladjici je moguće i organizovati manja slavlja (rodjendani, venčanja, godišnjice, mature...) do 20-tak osoba kao i sve sadržaje koje poželite. Jednočasovne plovidbe krecu sa somborskog kupališta Štrand i kroz prelep ambijent "vrbare" plovimo do somborske "tromedje" i prevodnice. Tokom plovidbe (jednočasovna ili celodnevna) kapetan Vas upoznaje sa istorijatom, značajem, apsurdima, biljnim i životinjskim svetom u i pored Velikog bačkog kanala. Takodje ladjica je izuzetno podesna za snimanje ptica čijim vrstama je bogata priroda uz tok Velikog bačkog kanala a najzanimljivije su izuzetno retke vrste kao Crna roda ili orao Belorepan.